Vegánska kešu čokoláda a ríbezľovo-makadamové novinky

Ponuka originálnych, ručne vyrábaných BIO čokolád z rodinnej firmy Josefa Zottera sa nám opäť rozrástla. Pribudla síce mliečne jemná, ale v skutočnosti nemliečna, vegánska kešu čokoláda zo série “Kvadratúra Kruhu”. A potešili nás aj nové kombinácie čiernych ríbezlí s férovými makadamovými orieškami z našej africkej prevádzky. Všetky sú aktuálne k dispozícii v našom e-shope.

 

SAMAY Zotter kesu vegan cokolada Kvadratura kruhu

 

Squaring the Circle” s kešu a javorovým cukrom je zamatovo jemná vegánska a teda aj bezlaktózová alternatíva k mliečnej čokoláde. Je vyrobená z kvalitného “fine flavour” kakaa a kešu orechov. Dosladená je iba javorovým cukrom, ktorý sa získava kryštalizovaním miazgy z javorových stromov. Čokoláda je príjemne sladká a má prekvapivo krémovú dochuť.

Kúpiť:

Makadamovo-ríbezľovéBalleros” sú zvonku ovocné a svieže, vo vnútri zas maslové a chrumkavé. Ich základ tvorí “kráľovná orieškov” - maslovo-sladká makadámia, na ktorú sa u nás v Samay špecializujeme už viac ako 10 rokov. Čerstvo pražené makadamové oriešky sú obalené do purpurovej ríbezľovej kuvertúry. Jej nádherná farba a fantastická chuť pochádzajú len z bobúľ.

Kúpiť:

Ďalším zaujímavým prírastkom do našej ponuky je “Cheery & Nutsríbezľová tabuľka s makadámiovým nugátom a kúskami makadamových orieškov. Z vonkajšej strany ju pokrýva fialová ovocná kuvertúra, vytvorená z čiernych ríbezlí, trstinového cukru a kakaového masla. Z vnútornej strany je vyplnená sladkým makadámiovým nugátom, chuť ktorého podčiarkujú tonka bôby a čerstvo opražené kúsky makadamových orieškov. Vďaka kakaovému maslu sa na jazyku zmyselne roztápa.

Kúpiť:

 
Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:

Pozrite si aj ďalšie čokolády v našej ponuke: 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie