BIO Čokoláda Hand-scooped Ríbezle a makadámiový nugát, 70g

Kultové, ručne plnené tabuľky čokolády Hand-scooped (Handgeschöpft) značky Zotter, ktoré sú akoby nadrozmerné čokoládové pralinky, obsahujú často neobvyklé, až šokujúce, no vždy mimoriadne lahodné kombinácie. Vymýšľajú ich Josef Zotter a jeho dcéra Julia Zotter. Originálne obaly na čokolády, ktoré navrhol Andreas H. Gratze, premenili každú čokoládu na unikátne umelecké dielo a predstavujú preto dokonalý darček.

BIO čokoláda Zotter Hand-scooped Blackcurrant Macadamia Praline je v tmavej (60%) mliečnej čokoláde obalený sladký nugát z makadamových orechov so sviežim ríbezľovým ganache.

Čokoláda sa v rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade.

Skladom
Značka: Zotter
€4,20
Kategória: ČOKOLÁDA
Hmotnosť: 0.07 kg

Zloženie:

surový trstinový cukor*, kakaová hmota*, kakaové maslo*, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLIEKO*, MAKADAMOVÉ ORECHY*, MEDOVÉ KARAMELOVÉ CHRUMKY* (cukor*, glukózový sirup*, MASLO*, med*), koncentrát červených ríbezlí*, PLNOTUČNÉ MLIEKO*, ryžový sirup*, SLADKÁ SUŠENÁ SRVÁTKA*, SUŠENÉ ODSTREDENÉ MLIEKO*, MASLO*, sušené čierne ríbezle*, celý trstinový cukor*, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN*, soľ, vanilkový prášok*, škorica*, olej z tonka bôbov*, kardamon*, koriander*.

MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY VŠETKÝCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV, VAJEC a SEZAMU.

Kakao (kakaová hmota a kakaové maslo): minimálne 60% v extra tmavej mliečnej čokoláde*

*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)

Sušené plnotučné mlieko je od voľne sa pasúcich “grass-fed” kráv z malých tirolských fariem “Bio vom Berg”.

 

Nutričné hodnoty / 100g:

Energia

2198 kJ (529 kcal)

Tuky

35 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

18 g

Sacharidy

45 g

z toho cukry

42 g

Bielkoviny

6,7 g

Soľ

0,27 g

 

Vyrobené v Rakúsku.

Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:

https://www.samay.sk/aktuality/zotter--odvazna-cokolada--ktora-meni-svet-k-lepsiemu/

Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.

 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie