BIO Čokoláda mliečna Macadamia G.Nuss, 70g

Z prémiových makadamových orechov, ktoré pochádzajú z našej prevádzky v Keni, pripravili v čokoládovni Zotter tento nezabudnuteľný orechovo - čokoládový pôžitok. Objavíte v ňom celé, čerstvo opražené “kráľovské orechy” makadámií a lahodnú 50%-nú mliečnu čokoládu, ktorá bola navyše zušľachtená originálnym makadámiovým nugátom.   

Čokoláda sa v rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade. Originálne obaly na čokolády, ktoré navrhol Andreas H. Gratze, premenili každú čokoládu na unikátne umelecké dielo a predstavujú preto dokonalý darček. Na obaly sa používajú papier a farby, ktoré sú ohľaduplné k životnému prostrediu. 

Skladom
Značka: Zotter
€4,25
Kategória: ČOKOLÁDA
Hmotnosť: 0.07 kg
Zotter BIO cokolada Mliecna Macadamia GNuss c1
Novinka

Zloženie:

surový trstinový cukor*, MAKADAMOVÉ ORECHY* (27%), kakaové maslo*, kakaová hmota*, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLIEKO*, SUŠENÁ SRVÁTKA*, SUŠENÉ ODTUČNENÉ MLIEKO*, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN*, celý trstinový cukor*, vanilkový prášok*, soľ, olej z tonka bôbov*, kardamon*, koriander*. 

 

MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY VŠETKÝCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV a SEZAMU.

Kakao (kakaová hmota a kakaové maslo): minimálne 50% v mliečnej čokoláde*

*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)

Sušené plnotučné mlieko je od voľne sa pasúcich “grass-fed” kráv z malých tirolských fariem “Bio vom Berg”.

 

Nutričné hodnoty / 100g:

Energia

2402 kJ (577 kcal)

Tuky

44 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

17 g

Sacharidy

37 g

z toho cukry

36 g

Bielkoviny

6,8 g

Soľ

0,19 g

 

Vyrobené v Rakúsku.

Produkty značky Zotter, ktoré nájdete v našom obchode: 

Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:

Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.