BIO Čokoláda mliečna Macadamia G.Nuss, 70g

Z prémiových makadamových orechov, ktoré pochádzajú z našej prevádzky v Keni, pripravili v čokoládovni Zotter tento nezabudnuteľný orechovo - čokoládový pôžitok. Objavíte v ňom celé, čerstvo opražené “kráľovské orechy” makadámií a lahodnú 50%-nú mliečnu čokoládu, ktorá bola navyše zušľachtená originálnym makadámiovým nugátom.   

Čokoláda sa v rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade. Originálne obaly na čokolády, ktoré navrhol Andreas H. Gratze, premenili každú čokoládu na unikátne umelecké dielo a predstavujú preto dokonalý darček. Na obaly sa používajú papier a farby, ktoré sú ohľaduplné k životnému prostrediu. 

Skladom
Značka: Zotter
€4,20
Kategória: ČOKOLÁDA
Hmotnosť: 0.07 kg

Zloženie:

surový trstinový cukor*, MAKADAMOVÉ ORECHY* (27%), kakaové maslo*, kakaová hmota*, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLIEKO*, SUŠENÁ SRVÁTKA*, SUŠENÉ ODTUČNENÉ MLIEKO*, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN*, celý trstinový cukor*, vanilkový prášok*, soľ, olej z tonka bôbov*, kardamon*, koriander*. 

 

MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY VŠETKÝCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV a SEZAMU.

Kakao (kakaová hmota a kakaové maslo): minimálne 50% v mliečnej čokoláde*

*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)

Sušené plnotučné mlieko je od voľne sa pasúcich “grass-fed” kráv z malých tirolských fariem “Bio vom Berg”.

 

Nutričné hodnoty / 100g:

Energia

2402 kJ (577 kcal)

Tuky

44 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

17 g

Sacharidy

37 g

z toho cukry

36 g

Bielkoviny

6,8 g

Soľ

0,19 g

 

Vyrobené v Rakúsku.

Produkty značky Zotter, ktoré nájdete v našom obchode: 

Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:

Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie