BIO Čokoláda mliečna Macadamia G.Nuss, 70g
Z prémiových makadamových orechov, ktoré pochádzajú z našej prevádzky v Keni, pripravili v čokoládovni Zotter tento nezabudnuteľný orechovo - čokoládový pôžitok. Objavíte v ňom celé, čerstvo opražené “kráľovské orechy” makadámií a lahodnú 50%-nú mliečnu čokoládu, ktorá bola navyše zušľachtená originálnym makadámiovým nugátom.
Čokoláda sa v rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade. Originálne obaly na čokolády, ktoré navrhol Andreas H. Gratze, premenili každú čokoládu na unikátne umelecké dielo a predstavujú preto dokonalý darček. Na obaly sa používajú papier a farby, ktoré sú ohľaduplné k životnému prostrediu.
Kategória: | ČOKOLÁDA |
---|---|
Hmotnosť: | 0.07 kg |
Zloženie:
surový trstinový cukor*, MAKADAMOVÉ ORECHY* (27%), kakaové maslo*, kakaová hmota*, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLIEKO*, SUŠENÁ SRVÁTKA*, SUŠENÉ ODTUČNENÉ MLIEKO*, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN*, celý trstinový cukor*, vanilkový prášok*, soľ, olej z tonka bôbov*, kardamon*, koriander*.
MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY VŠETKÝCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV a SEZAMU.
Kakao (kakaová hmota a kakaové maslo): minimálne 50% v mliečnej čokoláde*
*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)
Sušené plnotučné mlieko je od voľne sa pasúcich “grass-fed” kráv z malých tirolských fariem “Bio vom Berg”.
Nutričné hodnoty / 100g:
Energia |
2402 kJ (577 kcal) |
Tuky |
44 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
17 g |
Sacharidy |
37 g |
z toho cukry |
36 g |
Bielkoviny |
6,8 g |
Soľ |
0,19 g |
Vyrobené v Rakúsku.
Produkty značky Zotter, ktoré nájdete v našom obchode:
Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:
Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.