BIO Čokoláda Nougsus Makadámiový nugát, 50g

Základ čokolády Zotter Nougsus Nougat Macadamia Praline “really phat” (echt fett) tvorí lahodný biely nugát z makadamových orieškov, na ktoré sa u nás v SAMAY špecializujeme už viac ako desať rokov. V tejto forme, s jemnou marakujovou kuvertúrou a pravou Bourbon vanilkou, predstavujú makadámie skutočný luxus, ktorý si občas môžete dopriať bez výčitiek svedomia. Nougsus nikdy nesklame ani ako elegantný darček.

Mimoriadne nápaditá čokoláda Zotter sa preslávila netradičnými, odvážnymi chuťovými kombináciami. V rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku sa vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade.

Skladom
Značka: Zotter
€3,95
Kategória: ČOKOLÁDA
Hmotnosť: 0.05 kg
NG Macadamia nougat 1
Novinka

Zloženie:
surový trstinový cukor*, kakaové maslo*, MAKADAMOVÉ ORECHY (14%)*, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLIEKO*, SUŠENÉ ODSTREDENÉ MLIEKO*, SLADKÁ SUŠENÁ SRVÁTKA*, celý trstinový cukor*, sušená marakuja*, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN*, SUŠENÝ ODSTREDENÝ JOGURT*, vanilkový prášok*, soľ, škorica*, olej z tonka bôbov*, kardamon*, koriander*.

MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY VŠETKÝCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV A SEZAMU.

*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)

Sušené plnotučné mlieko je od voľne sa pasúcich “grass-fed” kráv z malých tirolských fariem “Bio vom Berg”.

Nutričné hodnoty / 100g :

Energia

2359 kJ (567 kcal)

Tuky

38 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

18 g

Sacharidy

51 g

z toho cukry

51 g

Bielkoviny

4,6 g

Soľ

0,14 g

 

Vyrobené v Rakúsku.

Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:

https://www.samay.sk/aktuality/zotter--odvazna-cokolada--ktora-meni-svet-k-lepsiemu/

Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.