BIO Horká čokoláda Labooko Uganda 70%, 70g
Táto tmavá, single origin, vegánska čokoláda Labooko bola vytvorená z kakaa pochádzajúceho z Mesačných vrchov Ugandy. Veľké, ručne triedené, kakaové bôby “Selection Noir de Noir” pestuje na kopcoch mystického pohoria 1000 drobných, BIO a Fairtrade certifikovaných roľníkov. Chuťový profil čokolády tvoria silné ovocné tóny (jahody, čučoriedky, čerešne) doplnené sladkými karamelovými akcentmi.
Zotter čokolády Labooko, ktoré tvoria starostlivo vyberané odrodové čokolády z rôznych kakaových regiónov sveta, presvedčili už v mnohých medzinárodných testoch čokolád a získali viacero prestížnych ocenení. Mimoriadne nápaditá čokoláda sa v rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade.
Kategória: | ČOKOLÁDA |
---|---|
Hmotnosť: | 0.07 kg |
2x35g = 70g
Zloženie:
kakaová hmota*, surový trstinový cukor*, kakaové maslo*
MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY RÔZNYCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV, MLIEKA, SEZAMU A SÓJE.
*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)
Obsah Fairtrade surovín: 100%
Obsah kakaa (kakaová hmota a kakaové maslo): minimálne 70%
Nutričné hodnoty / 100g:
Energia |
2364 kJ (571 kcal) |
Tuky |
41 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
25 g |
Sacharidy |
38 g |
z toho cukry |
32 g |
Bielkoviny |
8,3 g |
Soľ |
0,24 g |
Vyrobené v Rakúsku.
Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:
Pozrite si aj ďalšie čokolády v našej ponuke:
Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.