BIO Horká čokoláda Labooko Uganda 70%, 70g

Táto tmavá, single origin, vegánska čokoláda Labooko bola vytvorená z kakaa pochádzajúceho z Mesačných vrchov Ugandy. Veľké, ručne triedené, kakaové bôby “Selection Noir de Noir” pestuje na kopcoch mystického pohoria 1000 drobných, BIO a Fairtrade certifikovaných roľníkov. Chuťový profil čokolády tvoria silné ovocné tóny (jahody, čučoriedky, čerešne) doplnené sladkými karamelovými akcentmi. 

 

Zotter čokolády Labooko, ktoré tvoria starostlivo vyberané odrodové čokolády z rôznych kakaových regiónov sveta, presvedčili už v mnohých medzinárodných testoch čokolád a získali viacero prestížnych ocenení. Mimoriadne nápaditá čokoláda sa v rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade. 

Skladom
Značka: Zotter
€3,95
Kategória: ČOKOLÁDA
Hmotnosť: 0.07 kg
Zotter BIO cokolada Labooko Uganda 70 c1
Novinka

2x35g = 70g

 

Zloženie: 

kakaová hmota*, surový trstinový cukor*, kakaové maslo*

MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY RÔZNYCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV, MLIEKA, SEZAMU A SÓJE.

*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)

Obsah Fairtrade surovín: 100% 

Obsah kakaa (kakaová hmota a kakaové maslo): minimálne 70%

 

Nutričné hodnoty / 100g:

Energia

2364 kJ (571 kcal)

Tuky

41 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

25 g

Sacharidy

38 g

z toho cukry

32 g

Bielkoviny

8,3 g

Soľ

0,24 g

 

Vyrobené v Rakúsku.

Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:

 

Pozrite si aj ďalšie čokolády v našej ponuke: 

  

Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.