BIO Horká čokoláda Tanzania 75%, 70g

Zážitok pravého “čokoládového safari” ponúka tabuľka Labooko single origin vegan čokolády z Tanzánie. Je vyrobená z kakaových bôbov Trinitario, vzácneho hybridu odrôd Amelonado a Criollo, ktorý sa pýši veľmi výraznou ovocnou arómou. Kakaovníky sa pestujú na malých farmách v Kokoa Kamili v blízkosti nádherného národného parku. Vďaka vysokej kvalite kakaa a starostlivému remeselnému spracovaniu - vrátane dlhého konšovania, ktoré trvá až 15 hodín - môžete v chuťovom profile tejto čokolády objaviť bohatý koktejl intenzívneho čokoládového krému, citrusového ovocia, višní, opražených orieškov a melasy.      

Zotter čokolády Labooko, ktoré tvoria starostlivo vyberané odrodové čokolády z rôznych kakaových regiónov sveta, presvedčili už v mnohých medzinárodných testoch čokolád a získali viacero prestížnych ocenení.

Mimoriadne nápaditá čokoláda sa v rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality kakaa), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade. 

Skladom
Značka: Zotter
€3,95
Kategória: ČOKOLÁDA
Hmotnosť: 0.07 kg
Zotter BIO cokolada Labooko 75 Tanzania
Novinka

2x35g = 70g

 

Zloženie: 

kakaová hmota*, surový trstinový cukor*, kakaové maslo*

MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY RÔZNYCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV, MLIEKA, SEZAMU A SÓJE.

*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)

Obsah Fairtrade surovín: 100% 

Obsah kakaa (kakaová hmota a kakaové maslo): minimálne 75%

 

Nutričné hodnoty / 100g:

Energia

2463 kJ (596 kcal)

Tuky

46 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

28 g

Sacharidy

31 g

z toho cukry

25 g

Bielkoviny

8,9 g

Soľ

0,25 g

 

Vyrobené v Rakúsku.

 

Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:

 

Pozrite si aj ďalšie čokolády v našej ponuke: 

  

Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.