BIO Mliečna čokoláda Labooko Nicaragua 50%, 70g

Najlepšia mliečna čokoláda na svete”, znel verdikt známeho odborníka Georga Bernardiniho. “Zotter dosiahol prvé miesto v kategórii mliečnych čokolád s touto veľmi harmonickou čokoládou, ktorá nie je príliš sladká ani príliš horká a nádherne sa rozplýva na jazyku. Skutočné majstrovské dielo.”


Mliečna 50%-ná čokoláda Nicaragua svojou chuťou najviac pripomína zamatovo krémový čokoládový puding, ale v jej chuťovom profile môžete objaviť aj karamelky, maslové sušienky či hrozienka. Je z radu Zotter čokolád Labooko, ktorý tvoria starostlivo vyberané odrodové čokolády z rôznych kakaových regiónov sveta. Presvedčili už v mnohých medzinárodných testoch čokolád a získali viacero prestížnych ocenení.


Mimoriadne nápaditá čokoláda Zotter sa v rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade.

Skladom
Značka: Zotter
€3,95
Kategória: ČOKOLÁDA
Hmotnosť: 0.07 kg

2x35g = 70g

 

Zloženie:
surový trstinový cukor*, kakaová hmota*, kakaové maslo*, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLIEKO*, vanilkový prášok*, soľ.

MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY RÔZNYCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV, SEZAMU A SÓJE.

*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)

Sušené plnotučné mlieko je od voľne sa pasúcich “grass-fed” kráv z malých tirolských fariem “Bio vom Berg”.

Obsah kakaa (kakaová hmota a kakaové maslo): minimálne 50%



Nutričné hodnoty / 100g:

Energia

2489 kJ (601 kcal)

Tuky

44 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

27 g

Sacharidy

41 g

z toho cukry

38 g

Bielkoviny

8,7 g

Soľ

0,31 g



Vyrobené v Rakúsku.

Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:

Pozrite si aj ďalšie čokolády v našej ponuke: 

 

 

Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.