BIO VEGAN kešu Čokoláda Squaring the Circle, 70g
V čokoládovni Zotter vyriešili kvadratúru kruhu! Predstavujeme vám “Squaring the Circle” - zamatovo jemnú vegánsku a teda aj bezlaktózovú alternatívu k mliečnej čokoláde, vyrobenú z kvalitného “fine flavour” kakaa a kešu orechov. Je dosladená iba javorovým cukrom, ktorý sa získava kryštalizovaním miazgy z javorových stromov. Hoci čokoláda obsahuje menej ako 25% javorového cukru, je príjemne sladká a má prekvapivo krémovú dochuť.
Mimoriadne nápaditá čokoláda sa v rodinnej firme Josefa Zottera v susednom Rakúsku vyrába ručne, z prvotriednych BIO surovín, z kakaových bôbov “fine flavour” (najvyššia kategória kvality), pochádzajúcich zo spravodlivého obchodu - Fair Trade.
Kategória: | ČOKOLÁDA |
---|---|
Hmotnosť: | 0.07 kg |
70g
Zloženie:
javorový cukor*, kakaová masa*, kakaové maslo*, KEŠU ORECHY* (22%), soľ
MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY RÔZNYCH DRUHOV ORECHOV, ARAŠIDOV, MLIEKA, SEZAMU A SÓJE.
*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)
Podiel Fair trade surovín: 72%
Podiel kakaa (kakaová masa a kakaové maslo): min. 50%
Nutričné hodnoty / 100g:
Energia |
2496 kJ (602 kcal) |
Tuky |
48 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
25 g |
Sacharidy |
33 g |
z toho cukry |
25 g |
Bielkoviny |
7,7 g |
Soľ |
0,19 g |
Vyrobené v Rakúsku.
Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:
Pozrite si aj ďalšie čokolády v našej ponuke:
Tip: Ak si chcete kvalitne vychutnať akúkoľvek čokoládu, nemali by ste ju okamžite rozhrýzť - odporúčame nechať ju v ústach príjemne, veľmi pomaly rozpustiť a tak vychutnať. Vášniví fanúšikovia čokolády si napríklad nechávajú kúsok čokolády "oddychovať" na jazyku a potom si ju jazykom prilepia na podnebie. Zároveň začínajú štekliť takto na podnebie prilepenú čokoládu jazykom a tá sa postupne rozpúšťa. Dobrá čokoláda má krásne dlhú arómu.